THY ABD ile vize krizi öncesi alınan biletler için ücretsiz iade hakkı tanısın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

8 Ekim 2017'de başlayan ABD ile vize krizi, ABD'ye iş, aile ziyareti, eğitim vb amaçlarla gidecek olan tüm insanları olumsuz etkiledi. Basit bir yurtiçi veya yakın ve ucuz bir yurtdışı uçuşu olmadığı için binlerce insan erken planlama yapıp Ekim ayı sonrası ve 2018 başına bilet aldı.

Türk Hava Yolları sınırlı bir süre kısıtı koyarak Ekim ayı içinde uçuşu olan insanların mağduriyetini ortadan kaldırdı. İlk başta aşağıdaki linkte 31 Ekim 2017 olarak açıklanan son bilet tarihi daha sonra 20 Kasım 2017'de uzatıldı. Yani 20 Kasım tarihine kadar olan uçuşlarda ücretsiz iade hakkı tanıyordu. Daha sonra internet sitesindeki duyurulardan 20 Kasım tarihi de silindi.

THY yönetiminden talebimiz, tarih kısıtıyla yaptığı bu doğru tutumu tüm biletlere yayması. Çünkü ABD konsolosluğu vize tarihi için en erken Mayıs ayını veriyor. Aralık'ta veya daha sonraki bileti olanların da zamanında vize alması mümkün olmuyor ve THY bu konuda henüz sessiz. THY Türkiye'nin lider havayolu kuruluşuysa oradaki iadelerden kazanacağı parayla lider olmayacak, insanların mağduriyetlerini ortadan kaldırarak kazanacağı prestijle olacak.

Bugün Özer imzanı bekliyor!

Özer Erdoğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «THY: THY ABD ile vize krizi öncesi alınan biletler için ücretsiz iade hakkı tanısın.». Özer ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.