Başarı

THY Atatürk Havalimanı'ndan Edremit Koca Seyit Havalimanı'na uçuş başlatsın

Bu kampanya 338 destekçi ile değişim yarattı!

Balıkesir Edremit te bulunan Koca Seyit Havaalanı na sadece İstanbul dan Sabiha Gökçenden uçuş bulunmaktadır. Bölgenin hızla artan yolcu trafiği bulunmaktadır. İstanbul'un Avrupa yakasında yaşayanlar veya Edremit ten Avrupa yakasına gidecekler büyük zorluk ve zaman kaybı yaşamaktadırlar. Ayrıca Atatürk Havalimanından yurtdışı bağlantısı olan uçuşlara ulaşmakta zorluk çekmektedir. Bu nedenle THY nin en kısa zamanda Edremit Kocaseyit-Atatürk Havalimanı arasında uçuş düzenlemesi gerekir. Bu talep daha önce THY iletildiğinde slot yokluğu mazereti belirtilmiştir. Ancak Edremit havalanından sonra acılan  Kastamonu, Ordu-Giresun ve Yüksekova havalanınlara nasıl slot bulunduysa burayada slot bulunabilir.Ayrıca daha önce Atlas havayollarının Atatürk ten Edremit e ucuşu vardı. Bu konuya Sayın Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'ın Sayn Bölge Milletvekilimiz Ali AYDINLIOĞLU'un ve THY Yönetiminin duyarsız kalmayacağına inanıyoruz.

Bugün Lütfü imzanı bekliyor!

Lütfü ÖZBEY bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «THY Atatürk Havalimanı'ndan Edremit Koca Seyit Havalimanı'na uçuş başlatsın». Lütfü ve imza atan diğer 337 kişiye katıl.