Jo ndertimit te HEC-it ne kanionet e Holtes, Gramsh!

Jo ndertimit te HEC-it ne kanionet e Holtes, Gramsh!

0 have signed. Let’s get to 7,500!
At 7,500 signatures, this petition is more likely to get a reaction from the decision maker!
Esmeraldo Kuka started this petition to Everyone

Ti themi jo ndertimit te HEC ne kanionet e Holtes. Nuk duhet shkaterruar pasuria jone kombetare per interesat e biznesit te lidhur ngushte me politiken. Kompania ''Era Hydro'' sh.p.k tashme ka filluar punimet dhe ka privatizuar kanionet pavarsisht te kundershtimit te shoqerise civile qe nuk i degjohet zeri si perhere ne vendin tone te dashur. Tashme mijera turiste te ciliet kohet e fundit e kishin ne krye te listes se destinacioneve turistike ne jug te Shqiperise kete vend, do perballen me murin e betonit te ngritur ne hyrje te kanionit.

 

0 have signed. Let’s get to 7,500!
At 7,500 signatures, this petition is more likely to get a reaction from the decision maker!