Stop Vasil Garvanliev from representing Macedonia at Eurovision. Due to many scandals ...

Recent news

МРТВ не се откажа, сега е наше да разгласиме низ цел свет!

Драги пријатели,

По денешниот состанок на МРТВ и нивниот став дека сепак ќе го пратат Гарванлиев на ред сме сите да направиме нешто повеќе! 

За една недела ќе имате листа на е-маил адреси до сите ТВ станици кој ќе ја пренесуваат Евровизија 2021 и ќе ги бомбандираме со цел да дознае светската јавност како една Мери Попова и владата го имаат киднапирано изборот и си праќаат лични познаници со друга агенда.

Ваквиот пристап ќе вроди плод, наредната година ќе се мислат дали и да учествуваме ...

МОЖЕМЕ ЗАЕДНО ! НЕКА ЧУЕ СВЕТОТ ЗА НАС МАКЕДОНЦИТЕ !!!

 

Perica Mitreto
7 months ago