Te anulohet vendimi i qeverise per mbylljen e bizneseve nga 7-18 Prill

Te anulohet vendimi i qeverise per mbylljen e bizneseve nga 7-18 Prill

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Erblin Bajraktari started this petition to Qytetarët e Kosovës

Me ane te ketij peticioni online duhet ta tregojme numrin e madh te qytetareve te pakenaqur me masat e fundit anti covid te Qeverise se Kosoves per mbylljen e bizneseve nga 7-18 Prill.

Sa me shume qe behemi aq me shpejt eshte me mire te kete reflektim e mos te shkojme drejt perkeqesimit edhe me te madh te gjendjes ne aspektin ekonomik!

Kur gjendja ekonomike e qytetareve nuk eshte e mire nuk eshte as ajo shendetesore!

Jemi per shtrengim te masave dhe kontrolla te rrepta, por jo per mbyllje totale!

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!