Te bejme Arqilen kryeminster

Te bejme Arqilen kryeminster

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Klaidio Muhaj started this petition to The People

Govermenti shqiptar esh corrupted like every other . Njerezit ngaqe jan vks ja hedhin gjithmon fajiin shtetit . Shteti ka faj normal se esh ropqir po dhe njerzit jan ropqira plot . Un Arqile karmadhi do ti ndryshoj njerzit nga shum ropqira do i bj pak se shqiptaret jan kara smbushin shum . 

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!