Semnează contra mirosului urât a râului Bîc (2016 - 2019)

0 have signed. Let’s get to 5,000!
At 5,000 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!
Eco Tour Agency in Chisinau, Moldova started this petition to The citizens of Moldova and

Noi, cetățenii municipiului Chișinău și a localităților aferente, vrem lansarea unei investigații speciale la indicația Prim-ministrului pentru depistarea cauzei mirosului insuportabil din oraș. În primele zile de Septembrie, acest miros a devenit mai strident și este imposibil să stai cu geamul deschis în multe zone ale orașului. Acest miros apare frecvent deja din anul 2016, și până acum nici măcar nu s-a luat în serios această problemă gravă de ecologie. Stația de epurare și toți agenții economici care activează în preajma râului Bîc trebuiesc controlați de urgență pentru a depista nivelul de deșeuri care le aruncă zilnic în rău. ÎN MOD DEOSEBIT cerem investigarea de urgență a aruncării deșeurilor în rău la Stația de Epurare unde s-a făcut poza și video-ul plasat pe pagina noastră de Facebook.

1. Video filmat cu drona la Stația de Epurare: https://www.facebook.com/mirosuratbic/videos/511008699710091/

2. Pagina de Facebook a mişcării: https://www.facebook.com/mirosuratbic/

Dacă există încălcări, dacă există abuzuri-toate acestea trebuiesc depistate, pedepsite și eliminate pentru ca locuitorii orașului nostru să trăiască într-un mediu ecologic normal în care se poate respiră ușor.

0 have signed. Let’s get to 5,000!