Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 8 destekçiye ulaştı

Kelebek Mobilya'dan 9 Haziran 2017 teslim şartıyla aldığım ürünler hala tarafıma ulaşmadı ve bugün ulaşacağı bildirildi. Bu süreçte tek yapabildikleri kuru bir özür. Benim yapabildiğim ise bugün, yarın gelecek diye hergün aradıklarında onlarla muhatap olmak. Bu konu beni fazlasıyla mağdur ettiği halde satın aldığım şube dışında ulaşabildiğim bir muhattap olamadı. Ücretini peşin olarak ödeyip kendi üzerimize düşen sorumluluğu gerçekleştiriyoruz fakat Kelebek Mobilya başta olmak üzere birçok firma ürünün teslimi sürecinde kendi üstüne düşen görevi yapmıyor. Bizlerin tek yapabildiği oraya, buraya şikayet yazıları yazıp; sinir olmuş bir şekilde evimizde oturup beklemek. Şikayetvar tarzı sitelere girdiğimizde bu tarz şikayetlerin binlercesiyle karşılaşıyoruz. Her firmaya bireysel olarak dava açmak, sosyal medyada paylaşımlar yapmak kişiye özel ve geçici çözümler olarak kalıyor. Firmaların yaptıkları sözleşmeye sadık kalmalarının sağlanabilmesi yada sözleşme şartlarını yerine getiremedikleri durumlar için farklı cezai şartlar uygulanabilmesi ile ilgili çözümler üretilmesi konusunda, sadece benim için değil tüm mağdur insanlar için çözüm üretilmesini talep ediyorum.

Bugün Nalan imzanı bekliyor!

Nalan Altin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «thd@tuketicihaklari.org.tr: Firmaların sözlerini tutmalarını sağlayabilmek için bazı yaptırımların uygulanabilmesi». Nalan ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.