Tev üstün başarı bursunda usülsüzlük

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Türk Eğitim Vakfı'nın başarılı ve liderlik vasıflarını taşıyanlara vereceğini iddia ettiği üstün başari bursunun 2. eleme testinde yapılan haksızlıklar bizler tarafından üzüntüyle karşılanmış bulunmaktadır. Birçok öğrencinin testi aynı anda toplu bir şekilde çözdüğü ortadadır. Bu sebeple elemeyi geçmeyi asıl hak eden öğrenciler mağdur duruma düşmüştür. Zaten ilk 5000e girerek başarısını kanıtlayan bu öğrencilere hesap makinesiyle dahi zor çözülecek soruların 45 dakika icerisinde çözülmesinin istenmesi hangi liderlik vasfını, hangi yeteneği ölçtüğü de üzerinde düşünülmesi gereken bir konudur. İddia edildiği gibi basarili ve liderlik vasıflarına sahip değil, sahtekar ve "başarılı" öğrencilere verilecek olan bu burstan ötürü Türk Eğitim Vakfı'nın gereğini yapmasını talep ediyoruz.

Bugün Doğukan imzanı bekliyor!

Doğukan Uçuk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «tev@tev.org.tr: Tev üstün başarı bursunda usülsüzlük». Doğukan ve imza atan diğer 155 kişiye katıl.