Tesmere Sınavlarında İtirazlar ya Kalksın Yada İtirazlar İncelensin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bilindiği üzere sınavlara girilmekte ve sınav sürelerinden hemen sonra itirazlar başlamaktadır.

İtiraz ücretini yatırdıkları sonra sonra kuruma gidip kağıdını görenler var.Bariz bir şekilde puanlamalarda hatalar olduğu gözlenmektedir. Kağıdını gördükten sonra nerelerden puan kırıldığını gören ve puanlama hakkında bilgi sahibi olanlar sosyal medya ve diğer kanallarda bilgilendirme yapmaktadırlar.

Burdan yola çıkarak itiraz sayısı artmakta ve buna paralel olarak itirazda bulunan 100 kişi varsa itiraz sonuçları açıklandığında bu 100 kişinin puanlamasinda ne 1 + ne 1 - puan değişmemektedir.

Burdan bakıldığı zaman itirazların sadece bir para tuzağı olduğu gözlenmektedir ve insanların mesleğe bakış açısı değişmektedir.

Burda kaybedilen 1 veya 2 puan değil zamanın çok degerli olduğu bu zamanda insanların hayatında erteleme meydana gelmektedir.

Ya sadece para tuzağı olan bu itirazlar kaldırılmalı yada itirazlar değerlendirilerek sonuclanmalidir.

Bugün Sukru imzanı bekliyor!

Sukru Percin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TESMER: Tesmere Sınavlarında İtirazlar ya Kalksın Yada İtirazlar İncelensin». Sukru ve imza atan diğer 45 kişiye katıl.