TEPKİSİZ KALMAMALIYIZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ahmet Oğuzcan Ceylan isimli Facebook kullanıcısı 09/06/2017 tarihinde saat 03.42'de bir Facebook grubunda aşağıdaki kedinin birkaç fotoğrafını paylaşıp ''çok zevkliydi elime sağlık, gebermedi gitti'' gibi yazılar yazıp paylaştıktan sonra aşırı tepkiden dolayı paylaşımı kaldırmış ve Facebook hesabını kapatmıştır. Urfa'da yaşadığı öğrenildi ve kedinin hala elinde olduğunu düşünüyoruz. Lütfen bulunması için paylaşın, şu mübarek günde hayvanın çektiği acı yeter de artar bile. Lütfen yardımcı olun! Kediye yapılan işkenceler, çeşitli saldırımlar hakkında duyarsız kalmamalıyız. Masum bir kediye bunu yapanın cezasının çekmesini istiyoruz. Her ne olursa olsun bunun hiçbir şekilde yanına kalmayacağını bizim bu kötülüğü yapan kişiye göstermemiz gerekir. ''Lütfen duyarlı olalım.!''

Bugün YasarTurk imzanı bekliyor!

YasarTurk Feyzullah bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TEPKİSİZ KALMAMALIYIZ.!». YasarTurk ve imza atan diğer 347 kişiye katıl.