Kampanya Kapatıldı

Temiz bir nefes için elektrikli araçlara geçin

Bu kampanya 68 destekçiye ulaştı

‘ARTIK SANA MUHTAÇ DEĞİLİM PETROL’

Benzinli araçların çevreye verdiği zarar günden güne artarken, bizlere verdiği zarar da her geçen gün daha çok artıyor. ‘Her geçen gün gelişen elektrikli araçlar neden ülkemizde bu kadar yaygınlaşmıyor?’ sorusu hepimizin bu konuda aklına gelen ilk soru oluyor.

Ülkemizde elektrikli araç vergilerinin yüksek oluşu insanların önündeki en büyük engel gibi gözüküyor. Bu engeli devamında elektrikli araçların yüksek fiyatlı olması takip ediyor. Halbuki çevre kirliliğini en aza indirmek için yapılabilecekler elektrikli araçlarda umut buluyor. Vergilerin ve elektrikli araç fiyatlarının yüksek oluşu temiz bir çevreyi elimizden alırken bunu engellemek birazda bizim elimizde.

Nefes alabildiğimiz bir çevre için, çevre kirliliğinin en aza indirilmesindeki en büyük engel olan benzinli araçlar yerine artık elektrikli araçları istiyoruz. Vergilerin düşürülmesi insanları elektrikli araçlara büyük derecede teşvik edecektir.

Biz çevremiz için, sağlığımız için artık elektrikli araçlara geçilmesini istiyoruz! Bu yüzden en büyük engelimiz olan vergilerin düşürülmesini talep ediyoruz!

Bugün Alara imzanı bekliyor!

Alara Sezer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Temiz bir nefes için elektrikli araçlara geçin». Alara ve imza atan diğer 67 kişiye katıl.