Tarkan Çizgi Romanı Oyun Olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

"Tarkan",Kurgusal karakter olarak Sezgin Burak tarafından yaratılan Hun savaşçısı ve aynı isimli çizgi roman serisi bulunmaktadır. Daha önceki çizgi romanlardan gerek anlatım gerekse çizgi açısından çok farklı olarak tasarlanmıştır. 14 Nisan 1967'de Hürriyet'te günlük bantlar halinde yayımlanmaya başlamıştır. Tarkan karakteri "atıl kurt!" sözüyle bilinir.

Bu karakterle bir çoğumuz Tarkan filmleri ile tanışmış bulunmaktayız lakin geçtiğimiz son yıllarda dünyadaki sandbox rpg lerimiz ve oyun dünyasındaki yükselişimiz ile bu çizgi roman serisinin daha da önemlisi bu karakterin ve onun dünyasının sanal ortama geçiş yapmasını ve farklı bakış açısına sahip bu çizgi romanın oyun dünyasına girmesini istemekteyim.

İsteğim her ne kadar yersiz olsa da fikren benimle aynı düşünceye sahip oyuncuların beni desteklemesini umarak bunu paylaşıp bir dile getirim oluşturmak istedim. Bu fikrimin oluşması biraz parçalı olsa da fikrimin güçlenip onu sizlerle paylaşmaya beni iten köklü ve zengin fikirli kişilerce kurulmuş ve idare edilen "Multiplayer" kanalında bulunan herkese teşekkür ederim.

Bugün Mabik imzanı bekliyor!

Mabik Mabik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Teleworlds: Tarkan Çizgi Romanı Oyun Olsun». Mabik ve imza atan diğer 37 kişiye katıl.