Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 61 destekçiye ulaştı

15 Temmuz gibi önemli bir bayramda ücretsiz dakika, internet ve SMS veren operatörlerimiz Kurban ve Ramazan Bayramı gibi dini bayramlarda aynı dini duyguları paylaşan vatandaşlarımızın birbirleri ile iletişimini sağlamak için ve sürekli büyüyen ve güçlenen ülkemizin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde, milli bayramlarımız olan 30 Ağustos Zafer bayramında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramında devletimize ve yüce Türk Milletine desteklerini göstermek için ücretsiz dakika, internet ve SMS vermesini istiyoruz. 19 Mayıs günü BTK'nın desteği ile tüm operatörlerimizin Atatürk'ü anmak için her arama öncesi Atamızın Sesini bize dinletmesini istiyoruz.

Bugün Meçhul imzanı bekliyor!

Meçhul Şahıs bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Telekom operatörleri tüm milli ve dini bayramlarda ücretsiz dakika, SMS ve internet versin». Meçhul ve imza atan diğer 60 kişiye katıl.