TEKRAR YÜRÜYEBİLMEK İÇİN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 35.000.

Nine months ago My husband was on him motorbıke and was hit by a woman from the UK.The police have said the accident was her fault.She went back to the UK and so has not come to court in Turkey.He is still in hospital He has had lots of painful operations.The doctors want to amputate him leg.
This woman is still in the UK and doesn’t care what she has done to our He want  justice. How can We get  justice? She has taken our life. Now everything needs to change for our and my young family.

9 ay önce eşim motor kazası yaptı. Buna bir İngiliz kadın sebep oldu. İki şerit ihlali yapıp ters yönden gelip eşime çarptı. Kazadan sonra kadına ulaşamadık çünkü ülkesine dönmüştü. 8 ekimden bu yana eşim hala hastanede. Türlü ameliyatların ardından bacağının kesilmesine karar verildi. Bunlara rağmen kadın hala İngiltere’de rahat bir yaşam sürmekte ve biz adalet istiyoruz. 9 aydır çocuğumuzdan ayrıyız. Eşim ve ben harap olduk. Kadının gerekli cezayı almasını ve adaletin yerini bulmasını istiyoruz. İnsanlık ölmesin. Sesimiz duyulsun. Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyoruz. Daha genç yaşta bacağını kaybetmesini istemiyoruz.

Bugün Ferhat imzanı bekliyor!

Ferhat Özdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TEKRAR YÜRÜYEBİLMEK İÇİN!». Ferhat ve imza atan diğer 29.939 kişiye katıl.