Teknikerler Şantiye Şefi Olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İnşaat , Elektrik , Makina Teknikerleri Teknik öğretmenler şantiye şefliğini yasal olarak ruhsat üzerinde en azından 3B yapı sınıfına kadar yapabilmelidirler. Bu hakkımızı sonuna kadar savunmamız gerekmektedir arkadaşlar resmi bir odamız yok birliğimiz yok imolar mmo lar sürekli kendi çıkarları için teknikerlerin vasıflarını düşürmüşlerdir . Şantiye şefi ve yapı denetimde görevleri verilmesi gerekmektedir. En çok aranılan ara eleman teknik elemanlardır bunun değerini en fazla iş sahipleri bilmektedirler . Bugün imolarda bile inşaat teknikerleri çalışmakta büyük şantiyelerde yapı denetimlerde teknikerlerin görevi ve iş yürütebilirliği daha fazladır . Mühendis egosuyla uğraşmak istemeyen iş sahibi teknikerlere daha fazla önem göstermektedir. Tabi bunun yanında yasal olarak haklarınıda kullanmalıdırlar.

Destek olalım lütfen arkadaşlar.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Uncu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Teknikerler Şantiye Şefi Olsun ! !». Mustafa ve imza atan diğer 486 kişiye katıl.