Ulaş Mahallesine Can Vermeden Üst Geçit Gerek!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Mahallemizde ikamet eden bazı mahalle sakinlerinin çalıştığı fabrikaların servisleri   İstanbul-Edirne D100 yolu Ulaş mahallesi karşısını (41.234418, 27.706481) durak olarak kullanmaktadır.  Işıklar sırasıyla yandığında Edirne istikametinden gelen araçlar Ulaş’a dönerken İstanbul yoluna trafik akışı sürekli devam etmektedir. Sonrasında Ulaş’tan çıkan araçlar Edirne ve İstanbul istikametine hareket etmektedir. Daha sonra da hem İstanbul istikametinden hem de Edirne istikametinden gelen araçlar aynı anda kendi yollarından gitmektedir. Mahalle sakinleri bu akış içerisinde karşıdan karşı geçmekte sorun yaşamaktadır.  Bu sorunu Ulaş mahallesine İstanbul istikametinden gelen araçların dikkatli olarak sürekli geçmeleri de daha da arttırmaktadır. Hal böyleyken bu bölgeye üst geçit yapılmasını talep etmekteyiz.

Bugün Esat Hüseyin imzanı bekliyor!

Esat Hüseyin ÇELİK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi: Ulaş Mahallesine Can Vermeden Üst Geçit Gerek!». Esat Hüseyin ve imza atan diğer 169 kişiye katıl.