Ayasofya Camii ibadete Açılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Biz anadolu halkları olarak Atamız Fatih'in mirası Ayasofya' nın cami olarak tekrar ibatede açılmasını istiyoruz.

Bu mirasa sahip çıkılıp, Atamız Fatih'in vasiyeti yerine getirilmediği sürece Tam bağımsız Türkiyeden söz etmek imkansızdır. Bu miras ki; Haçlı ve Hilal'in kavgasının sebebi ve zaferinin mişanesidir. Türk milleti olarak 15 Temmuz da Darbecilere, 16 Nissanda da tüm Dünyaya artık Olimpus'un çocuklarına karşı Hiranin çocuklarının İslam sancagi altında birleştiğini göstermiş olup Atası Fatih'in sancagi altında Ayasofyada secde etmek istediğini siz değerli devlet buyuklerimize göstermiş bulunmaktadır. Başta Cumhur başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN, Başbakanımız Sn. Binali YILDIRIM ve beraberindeki tüm devlet erkanımızdan bu talebe olumlu cevap vermelerini temenni eder gereğinin yapılmasını rica ederiz.

Bugün Tekin imzanı bekliyor!

Tekin Gümüştekin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tekin Gümüştekin: Ayasofya Camii ibadete Açılsın». Tekin ve imza atan diğer 34 kişiye katıl.