Elektrik faturalarındaki soyguna son

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Elektrik faturası adı altında vatandaştan bu kadar para alınmasının sebebi nedir,artık biri buna dur desin!!!

300 tl. Bir fatura 650 tl. Oluyor. Her fatura dağıtım bedeli kaçak kullanım bedeli,kdv, vs. Gibi vergilerden dolayı 2 katına çıkıyor. Bu alının bedeller normal bir hizmet karşılığı değil artık gerekenin yapılması lazım. Elektrik özelleştiği için firmayı arıyosun, o bedelleri devlet alıyor diyor. Peki bu iş nasıl düzelcek kaçak kullanım bedeli diye bir bedel çıkardılar. Bunu hiç suçu olmayan vatandaşa yüklediler,kaçak kullanandanda daha sonra faiziyle alınıyor devletten kaçış yok bişekilde o borcu o şahıslardan topluyor. Peki bizden toplananlar ne oluyor. Enerji sektöründe çok ciddi şeyler oluyor. Acilen denetlenmesi gerekmekte yoksa bu gidişle ciddi sıkıntıların eşiğine gelinir kimse bile bile kullanmadığı elektriğin ve bukadar verginin mağduru olmaya uzun süre dayanmaz..  Saygılar

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tedaş : Elektirik faturalarındaki soyguna son». N ve imza atan diğer 64 kişiye katıl.