Tecavüze Dur De!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Artık çevremizde o kadar çok olay oluyor ki bir çok suçu bile normal olarak algılayabiliyoruz.Fakat tecavüz normalleştirilirse hepsinden farklı bambaşka bir dünyaya sürükleneceğiz.Her gün yüzlerce kadın tecavüze veya sözlü tacize uğruyor.Sadece kadınlar değil;çocuklar,hayvanlar ve su şişeleri dahi ne yazık ki tecavüze uğrayanlar listesinde.Bendeniz Damla Nur Akmeşe ve bu konuda en büyük desrekçim,aynı zamanda imza kampanyamızın ortağı Hilal Çakaroğlu.Daha 13 ve 15 yaşlarında olduğumuz için toplumun bizim düşüncelerimizi dikkate almaması en büyük endişemiz.Oysa biz de olgun düşünebilecek yaşa eriştik ve düşüncelerimizin,tepkilerimizin önemsenmesi bizi mutlu eder.Amacımız:

Tecavüze uğrayan bireylerin,en önemlisi daha gelişim çağında olan ve her şeyden etkilenebilecek kadar hassas bir dönemden geçen genç kızlara sırf tecavüze uğradıkları için "KOKMUŞ ÇÖP"tarzında pis,dışlayıcı yaklaşımları yapan düşüncesizlerin de ceza alması.Hayvanlara tecavüz edip pis işkencelerini çektirdikten sonra çöpe atan fakat ceza almayan canilerin de hapis cezası alması.Yeni nesil bizleriz ve bu tarz durumları engelleyebilmek birnevi bizim elimizde.Hep birlikte bu caniliğe son verelim!

Bugün Damla Nur imzanı bekliyor!

Damla Nur Akmeşe bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tecavüze Dur De!». Damla Nur ve imza atan diğer 12.520 kişiye katıl.