Kampanya Kapatıldı

TECAVÜZDE İYİ HAL İNDİRİMİ KALKSIN

Bu kampanya 380 destekçiye ulaştı

"Yarım kaldı" indirimi, Saygın Tutum indirimi, Eski sevgili indirimi, "Ruh sağlığı bozulmadı" indirimi, "Bakire değildi" indirimi, "cilve yaptı" indirimi, "Babasını kamuoyunda mahcup etti" indirimi, Mahkemeye giderken takım elbiseyle gidene "iyi hal" indirimi, Erken boşalma indirimi, "Rızası vardı" indirimi.

Yarım kalsın ya da kalmasın, bu tecavüz etmediği anlamına gelmez. Tecavüz sanığının mahkemede saygılı ve sessiz davranması suçunu örtmesini sağlayamaz. Eski sevgilisi diye tecavüz edemez. Ruh sağlığı bozulsun ya da bozulmasın yinede bir tecavüzdür. Hiçbir kadının bakire olup olmaması hiçbir erkeği ilgilendirmez,  rızası yoksa tecavüze girer. Kadınların en ufak hareketine "cilve" diyen kişiler yaptığınız tecavüzü örtmez bu. Edepse herkese edep, ahlaksa herkese ahlak. Bir ailenin namusunu kadının vajinasına koyan kişilere sesleniyorum, kadının da bir gururu ve namusu vardır. Bu sadece kadını ilgilendirir. Tecavüz sanığının takım elbise giymesi onun bu suçu işlemediği anlamına gelmez. Erken boşalınca tecavüz etmediğini mi zannediyorsunuz, yanlış.

ŞİMDİ SİZE SESLENİYORUM.

BUGÜN, YARIN, SENEYE YA DA BİRKAÇ SENE SONRA BİZİM BAŞIMIZA GELİP GELMEYECEĞİNİ BİLMİYORUZ. İYİ HAL İNDİRİMİ ALANLAR HALKIN İÇİNDE SERBEST BİR ŞEKİLDE DOLAŞIYORLAR VE BİZ KADINLAR GECENİN BİR VAKTİ SOKAĞA ÇIKAMAZ OLDUK. BİZ KADINLAR  TOPLUMUN HUZURUNU BOZACAK HİÇBİR ŞEY YAPMIYORUZ. EN AZ BİR ERKEK KADAR SAYGI DUYULMAYA HAKKIMIZ VAR. HAKKIMIZ OLAN EŞİTLİĞİ İSTİYORUZ.BUNUN İÇİNDE İYİ HAL İNDİRİMİNİN KALDIRILMASINI İSTİYORUZ. BİR KADIN VE BİR ERKEĞİN EŞİT OLDUĞU GÜNLER İÇİN SAVAŞIYORUZ!!!

Bugün Hilal Handan imzanı bekliyor!

Hilal Handan Ağa bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TECAVÜZDE İYİ HAL İNDİRİMİ KALKSIN». Hilal Handan ve imza atan diğer 379 kişiye katıl.