Tecavüzcü yaratıklar İDAM EDİLSİN!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Çocuk istismarı caydırıcı şekilde cezalandırılarak son bulmalıdır. Sapık insanlar aramızda bugün veya 20 yıl ceza aldıktan sonra aramıza tekrar karışmamalıdır. Tecavüz ve istismarlar kadın kız ve erkek bebek çocuklarımızda kapanmayacak hayatı boyunca unutamayacağı yaralar açmaktadır. Caydırıcı insanlarında bilip göreceği sekilde ceza almadıkları sürece bu tip insanlar eylemlerine devam edecekler ya da hastalıklar arkasına sığınarak cezalarını hafifletmeye çalışacaklardır biz kadınlardan kız ve erkek çocuklarımızdan çirkin ellerini çekmeleri için idam gelmese bile ruh sağlığı bozulan tecrit hastaları gibi mahkum edilmelerini istiyoruz bu sapkın insanlar birer bomba gibi birine verilip halka arz edilip gösterilecek ceza diğer içinde caydırıcı olacaktır.BU tip suç işleyen kişilerin topluma tekrar kazandırılması söz konusu olmamalıdır artık halkımız öncelikle müslüman bir millet olduğumuzu ve asla bu tip insanları aramızda görmeyi istemediğine kanaat getirmeli ve birçok ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de bazı suçların karşılığımda idam olması ya da ülke dışına sürülmesi söz konusu olmalıdır bu süreçte bu olayları yaşayan ailelere ve bütün kamuoyuna bilgi verilerek ülke bütünlüğümüz korunmalıdır. Kadınımıza kızımıza ufacık yavrularımza göz diken insanlar sadece durumu yaşayanın değil herkesin sorunu haline gelmelidir.

Bugün Betül imzanı bekliyor!

Betül Tanin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tecavüzcü yaratıklar İDAM EDİLSİN!!!». Betül ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.