0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Günümüzün en büyük sorunlarından biri süphesiz ki TECAVÜZ. Sapık ruhlu Bir grup insanın cinsel arzuları için bașka insanlara Ozellikle de kücük cocuklara yönelik yaptığı bu girisimler artık karșılıksız kalmamalı. En ağır cezaları almalilar. Adana da yasayan 3 yașındaki Bebek, Özgecan, öğretmeni tarafından taciz edilen onlarca çocuk, öz babası tarafından tecavüze uğrayanlar ve daha nicesi. Bu canilere artık dur denmeli. Sizlerinde destegiyle en ağır cezaları almaları için ugrasmaliyiz. Sessiz kalmak çözüm değil, mini etekleri yakmak gece sokaga cikmamak çözüm değil. Sokakta  olmasa bile evlerimizde yasanan seyler bunlar. Buna sessiz kalmayalım.... İyi Hal indirimlerinden yararlanmamaları ve en ağır cezaları almaları için uğrasalim

Bugün esra evin imzanı bekliyor!

esra evin ceylan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tecavüz davalarında iyi Hal indirimleri uygulanmasın. Bu sapıklar en ağır cezaları alsın». esra evin ve imza atan diğer 642 kişiye katıl.