TCDD YEMEK VAGONLARINDA ALKOLLÜ İÇKİLERİ YENİDEN SATIŞA SUNSUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Konvansiyonel hatlarda tren yolculukları uzun sürüyor ve yemekle,gazete,kitap okumakla iyi bir yolculuk oluyordu. Yemek vagonunda yemeğinizin yanında yetişkin insanlar olarak istediğinizi içebiliyordunuz. Yemekli vagonları işleten şirketin değişmesiyle alkollü içecekler kaldırıldı ve o yemekli vagonlarda tüketicilerin istediği ürünü seçme ve tüketme hürriyeti kısıtlandı. Bu kısıtlama yerli ve yabancı turist ve taşımacılık hizmetini satın alanlara karşı bir hak kısıtlamasıdır.

Bunun sonucunda demiryolunu tercih eden bazı insanlar kaçakçı gibi yanlarında pek çok alkollü ürün taşımak durumunda kaldı ve TCDD yemek vagonundan elde ettiği gelirin büyük bir kısmını kaybetti. Halbuki tüm dünyada ,havayolu gibi tehlike riski daha çok olan taşımacılık türlerinde bile alkollü içkiler satılmaktadır.

Dünya standartlarında bir ulaşım için yemek vagonlarında alkollü içkilerde satışa sunulmalıdır.

Daha keyifli, talep gören ve özgür bir ulaşım için eskiden olduğu gibi alkollü içkiler yemek vagonunda satışa sunulsun!

Bugün Barış imzanı bekliyor!

Barış Kurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TCDD Genel Müdürlüğü: TCDD YEMEK VAGONLARINDA ALKOLLÜ İÇKİLERİ YENİDEN SATIŞA SUNSUN». Barış ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.