0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

TC Sağlık Bakanlığının Eş durumu tayin yönetmeliği Aile Birliğinin korunması temayül ve haklarına riayet etmemektedir. Bakanlık personelinin atamaları yapılırken aile birliğinin korunmasına yönelik en ufak bir destek verilmeyip personelin bu durumu çözmek için boşanma yolunu tercih etmesine sebebiyet vermektedir. Bu durum eşler arasında sorunların başlamasına, çocuk sahibi ailelerde psikolojik sorunlara, çevre ve diğer aile fertleriyle ilişkilerinin bozulmasına kadar ilerleyebilmektedir. Eş durumu tayinlerinin aile birliğinin korunmasına yönelik yönetmelik ve kanunlar çerçevesinde eşler lehinde düzenlenmesi hem çekirdek aile hemde geniş ailelerde mutlulukla karşılanacak ve nihayetinde bu rahatlık topluma da yansıyacaktır.

Bugün selman imzanı bekliyor!

selman sarı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@tcbestepe : Sağlık Bakanlığı Eşdurumu tayin yönetmeliğini aile birliğini bozmayacak şekilde düzenlesin». selman ve imza atan diğer 136 kişiye katıl.