Petition geschlossen.

Yeni Urla Devlet Hastanesine ACİL ÇOCUK polikliniği açılsın

Diese Petition hat 6 Unterschriften erreicht

Bildiğiniz üzere Urla da acil durumlarda çocuklarımızı götürebileceğimiz 7/24 esasına dayalı acil çocuk polikliniği ne devlet Hastanesi ne de özel hastane veya klinik olarak bulunmamaktadır. Bu sorun Çeşme dahil olmak üzere Balçova’ya kadar olan tüm bölgeleri kapsamaktadır. Yani Çeşme, Alaçatı, Karaburun, Gülbahçe , Urla , Zeytinalanı , Güzelbahçe (bunlar benim aklıma gelen bölge isimleri dahası da var) Balçova ya kadar acil durumlarda çocuklarımızı götürebileceğimiz (ne özel ne devlet )bir tek acil kliniğimiz ya da hekimimiz yok. En yakın ilgili kuruluş hepimizin bildiği 9 Eylül Ünv Hastanesi ve çocuk acil servisinin kapasitesinin de üstünde hasta kabul ettiğini burada tekrar hatırlatmak isterim. Yani “ACİL” durumda bu bölgelerdeki ailelerin çocuklarına ortalama 1 - 1,5 saat sonra müdahale edilebiliyor.

Bu durumda sizlerden ricam “Yeni Urla Devlet Hastanesine” bir an önce ACİL ÇOCUK SERVİSİNİN açılması ve pediatrik hekim atanması için kampanyamızı desteklemeniz. İnanın bu hareket ileride bir çok çocuğumuzun hayatını kurtarabilir.

Saygılarımla
Aslihan Kuzu

Heute: Aslıhan verlässt sich auf Sie

Aslıhan Kuzu benötigt Ihre Hilfe zur Petition „TC SAĞLIK BAKANLIĞI: Yeni Urla Devlet Hastanesine ACİL ÇOCUK polikliniği açılsın”. Jetzt machen Sie Aslıhan und 5 Unterstützer/innen mit.