Kampanya Kapatıldı

Psikoterapiler ücretsiz olsun!

Bu kampanya 52 destekçiye ulaştı

Emekli bir öğretmen olarak, yıllardır çevremde psikolojik sıkıntıları olan ve bunlarla boğuşurken tıbbî destek alamayan insanlar görüyorum. Devlet hastahanelerinde psikoterapi uygulaması yoktur. Özel olarak yardım almak zorundasınız ve çok büyük bir parayı gözden çıkarmanız gerekmektedir.
Milletimizin gelir durumu ortanın çok altındadır. Gelirimize göre bu yardımı kendimizin karşılaması mümkün görünmüyor. TC. Devleti sosyal devlet olmanın gereğini yerine getirmeli ve insanlarımızın ruhi problemlerine çözüm sunmalıdır. Parası olan elbette özel kliniklere gitsin ama çoğunluk bu masrafı karşılayamamakta ve mağdur olup her geçen gün daha kötüye gitmektedir.
Sağlık Bakanlığımızdan talebimiz budur; psikoterapi uygulamaları, haftada bir saat olmak üzere, hasta iyileşinceye kadar ücretsiz olmalıdır.

Bugün Nazik Leyla imzanı bekliyor!

Nazik Leyla TÜRKELİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TC. Sağlık Bakanlığı: Psikoterapiler ücretsiz olsun!». Nazik Leyla ve imza atan diğer 51 kişiye katıl.