Elanur Ayağa Kalksın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Minik Elanur zeytin çekirdeği yüzünden yatağa mahkum oldu....

Bir buçuk yıl önce annesinin işe gittiği esnada bakıcısının evinde, zeytin yedikten sonra çekirdeği nefes borusuna kaçtı. Uzun süre nefessiz kalan beş yaşındaki Elanur Aksoy bir buçuk yıldır yatağa mahkum yaşıyor.
Boğazına zeytin çekirdeği kaçan ve beyin felci geçiren minik Elanur yaşam savaşı veriyor. Beyin fonsiyonları duran ve 18 aydır yatağa mahkum bir şekilde yaşayan Elanurun  Annesi bu sürede yardımseverlerin yardımları ile çocuğunun bakımını yaptırdığını ama artık maddi olarak imkanının olmadığını belirterek tedavi için Cumhurbaşkanından yardım istiyor.

Konu ile ilgili habere Sözcü gazetesinden ulaşabilirsiniz.

Maddi imkanı olmayan vatandaşlara yardım etmek devletin birinci vazifesidir. Gelin bir imza verin minik Elanur gibi nice çocuklarımız devlet güvencesi ile hayata dönsün, en azından verdiğimiz vergiler ile minik çocuklarımızın hayatını kurtaralım.

Bugün ragıp imzanı bekliyor!

ragıp ergin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TC. Sağlık Bakanlığı: Elanur Ayağa Kalksın». ragıp ve imza atan diğer 189 kişiye katıl.