Diş Hastaneleri Hizmet Vermeye Devam Etsin

Doğrulanmış başarı

Diş Hastaneleri Hizmet Vermeye Devam Etsin

Bu kampanya 109 destekçi ile değişim yarattı!
TC Sağlık Bakanlığı tarafına İrem Celep bu kampanyayı başlattı

Salgının başladığı günden bugüne Sağlık Bakanlığı ve Üniversitelere bağlı Diş Hastaneleri, hastalara diş çekme haricinde hiçbir hizmet vermemekte. Bu durum dolgu ve kanal tedavisi yaptırmak isteyen halkı mağdur etmekle birlikte "Devlet hastanelerinde salgın var da özel kliniklerde yok mu?” sorusunu akıllara getiriyor.

Devlete bağlı diş hastanelerinde salgın riski gerekçesiyle acil durumlar dışında hizmet verilmezken, özel hastane ve klinikler tam zamanlı dolgu ve kanal tedavisi yapmaya devam ediyor. Ancak maddi imkanları yetersiz olan vatandaşlarımız özel diş tedavi merkezlerinde, tedavi ücretlerini karşılayamadıkları için mağdur durumdalar. Aylardır diş ağrılarını antibiyotik ile geçirmeye çalışan, maddi durumu kötü olduğundan dolayı özel hastaneye gidemeyen vatandaşlarımız var. Bu durum gözardı edilmesin, yoksul kesim daha fazla mağdur olmasın. Gerekli önlemler alınarak diş hastaneleri hasta kabule devam etsin.

Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 109 destekçi ile değişim yarattı!

Bu kampanyayı paylaş