NİTELİKSİZ OLARAK DEĞERLENDİRİLEN NİTELİKLİ OKULLARA DESTEK VERİN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

10.04.2018 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı, kendi resmi internet sitesi üzerinden "SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZİ SINAV BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU" başlığı altında bir kılavuz yayınladı.Bu kılavuz içerisinde 'nitelikli' olarak değerlendirilmeyi bekleyen pek çok okul ne yazık ki yer almamaktadır.Yayınlanan kılavuzda bulunmayan okullar arasında nitelikli mezun öğrenciler vermiş, akademik ve sosyal açıdan etkin rol oynayan köklü okulların da olduğunu görüyoruz ve bu anlamda birçok ödül alan bir okul olarak eğitim görmekte olduğumuz Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi'nin "nitelikli okul" başlığı içerisinde yer alması gerektiği düşüncesini savunuyoruz.Siz de bu kampanyayı imzalayarak ve sosyal medya üzerinden duyurarak bizlere destek olabilirisiniz.Şimdiden teşekkür ederiz.

Bugün Evin imzanı bekliyor!

Evin BAL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TC.MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI: NİTELİKSİZ OLARAK DEĞERLENDİRİLEN NİTELİKLİ OKULLARA DESTEK VERİN!». Evin ve imza atan diğer 428 kişiye katıl.