Kampanya Kapatıldı

FEYAT ASYA İSTİFA !

Bu kampanya 7 destekçiye ulaştı

Bütün Muş halkı Feyat Asya yönetime geldiğinden beri yolsuzluk ve haksızlık iddialarıyla çalkalanıyor. Belediye, Başkan Feyat Asya'nın akraba ve dostlarıyla kontenjanı doldurmuş durumda. Bu nedenle Şehir şu anda profesyonel olmayan bir kadroyla Çalışmalara devam ettiği için Şehirdeki Bütün sorunlar gerekli zamandan çok daha fazla sürmektedir. Bunun zararı kime? Tabi ki halka. Yol çalışmaları ve su sorunları belli başlı sorunlar. Halkın iradesi ayaklar altında. belediye başkanı hiç kimseyi muhatap almamakla beraber kendine karşı gelen gruplara akrabaları savaş açmış durumda. İsyan eden esnaflara büyük cezalar veriliyor. Lütfen herkes bu konuyu gözden geçirsin. Bu durumun daha fazla devam etmemesi için sesimizi üst makamlara duyuralım. Saygılarımla.

Bugün Şeref imzanı bekliyor!

Şeref Nuri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tc içişleri bakanlığı: FEYAT ASYA İSTİFA !». Şeref ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.