Kampanya Kapatıldı

Bangkok Türkiye Büyükelçisi Görevden Alınsın.

Bu kampanya 19 destekçi ulaştı

Güney Kore'de Türk insanı ve kültürünü; Türkiye'de de Kore insanı ve kültürünü tanıtma amacıyla kişisel çalışmalarda bulunan " Ali Ertuğrul Öztarsu " isimli Türk vatandaşı arkadaşımız, seyahat için gittiği Tayland/ Bangkok' ta havaalanı personeli tarafından çok kötü muameleye maruz kalmış, sadece Türk olduğu için aşağılanmış, terörist damgası yemiş ve ülkeden çıkışına izin verilmemiştir.

Parasız pulsuz saatlerce havaalanında tutulan arkadaşımızla Bangkok Türk Konsolosluğu hiç bir şekilde ilgilenmemiş, " yapılacak bir şey yok " denilerek yardım talebi geri çevrilmiştir. Arkadaşımızın sadece Türk kimliğinden dolayı maruz bırakıldığı bu muameleyi kınıyor ve görevini yerine getirmeyen Bangkok Türk Büyükelçisinin Görevden alınmasını talep ediyoruz.

Bugün CENGİZ imzanı bekliyor!

CENGİZ ERGÜN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TC Dışişleri Bakanlığı: Bangkok Türkiye Büyükelçisi Görevden Alınsın.». CENGİZ ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.