0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bir Anneyim bir insanım iki kız evladım var geleceğe dair hayaller kuramıyorum kızlarımla ilgili biri cikipta canlarını yakar hayallerimiz yikilir diye Korku ve endişe içinde yaşamak ne ben nede başka kadınlar  Anneler  istemiyoruz artik tecavüz ve tacizciler hapisanelerde yan gelip yatmamalı bizim saçının teline kiyamadigimiz yavrularımızı incitip toprağa girmesine neden olanlar yaşamayı hak edemezler Başka bir Eylül Irmak Ayşe Leylalar usulca ortadan kaybolmasınlar artik yeter Çocuklarımıza bukadar kolay dokunmamalılar bu kadar kolay yok edemezler İDAM istiyoruz İDAM gelmeli hicbir Kadınin hicbir Çocuğun yaşam haklari hunharca canice elinden alınmamalıdır . İdam idam idam

Bugün GÜLDEN ÇOKAL imzanı bekliyor!

GÜLDEN ÇOKAL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TC. CUMHURBASKANLIĞI : İDAM İDAM İDAM BAŞKA IRMAK'LARA EYLÜL'LERE EL SÜREMESINLER TECAVÜZE IDAM ISTIYORUZ!!!». GÜLDEN ÇOKAL ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.