0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

ÜLKEMİZDE KANUN VE YASALAR ÖNÜNDE,SAHİPLİ VE SAHİPSİZ HAYVANLARIN YAŞAMA HAKLARINA İLİŞKİN YETERSİZLİK VARKEN BİRDE ONLAR HASTALANDIĞINDA,TRAFİK KAZASI GRÇİRDİĞİNDE,CİNSEL TACİZE UĞRADIĞINDA,İŞKENCE GÖRDÜKLERİNDE....vs GÖNÜLLÜLER TEDAVİ ETTİRMEYE ÇALIŞTIĞIMIZDA ÇOK FAHİŞ ÜCRETLERLE KARŞILAŞIYORUZ.

TEK BAŞINA ÖDEYEMEYECEĞİMİZ BORÇLARLA KARŞILAŞIYORUZ. DESTEK İSTESEK ŞİKAYET EDİLİP AĞIR CEZADA YARGILANIYORUZ, KLİNİĞE GÖTÜRMESEK HAYVANIN ÖLÜMÜNE DESTEK OLUYORUZ.

HAYVANLAR İÇİN REÇETE EDİLEN İLAÇLARI ALMAKTA ZORLANIYORUZ

Bugün Özlem imzanı bekliyor!

Özlem Çengel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TC CUMHURBAŞKANLIĞI: SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARININ TEDAVİSİ İÇİN ELEKTRİK FATURALARINA 1 TL EK VERGİ YANSISIN». Özlem ve imza atan diğer 1.352 kişiye katıl.