0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İhtiyacı olmadığı halde eften püften sebeplerle bedava seyahat kartı alanlar var, :Ayrıca binlerce Lira maaş aldığı halde bedava seyahat hakkı kullananlar var. Asgari ücretle sekiz on saat çalışıp ev geçindirenler. Çocuk okutanlar para öderken   Keyfi gezenler  binlerce lira kazananlar bedava bu haktan  sadece ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER  yararlanmalıdır bu durum HEM VİCDANLARI YARALAMAKTA HEMDE ÖZEL HALK OTOBÜSÜ  ESNAFINI  MADDİ KÜLFETE  UĞRATMAKTADIR. AYRICA ÖZELLİKLE BÜYÜKŞEHİRLERDE HUSUSİ ARAÇLARLA SARI TİCARİ TAKSİTLERLE VE BİRÇOK FARKLI ARAÇLARLA KORSAN DOLMUŞÇULUK YAPILARAK HEM ÖZEL SEKTÖR HEM DE KAMU ZARARA UĞRATIILMAKTADIR . ÜCRETSİZ VE KORSAN TAŞIMAMANI ÖNÜNE GEÇİLİRSE ESNAFIN DAYANMA GÜCÜ ARTACAK EN AZINDAN SON ZAMANLARDA GELEN AKARYAKIT VE GİRDİ MALİYETLERİNDEKİ ARTIŞ SÜBVANSE EDİLMİŞ OLACAKTIR HALKIMIZIN VE ESNAFIMIZIN MENFAATİNE OLAN BU DURUM GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULACAKTIR

Bugün Fatih imzanı bekliyor!

Fatih Atalay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TC. CUMHURBAŞKANLIĞI: ÖHOLARDA BEDAVA TAŞIMA, ŞEHİRLERDE KORSAN TAŞIMA KALKSIN ÖHO LARDA TAŞIMAYA ZAM YAPILMASIN». Fatih ve imza atan diğer 228 kişiye katıl.