Ankaradan 2 İstanbuldan 2 toplam 4 ÇANKIRILI Milletvekili istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

1 Kasım 2015 Seçimlerinde %69,10 oranında Çankırı halkı olarak Ak parti'ye  rekor seviyelerin de oy verdik. Başkomutanımızın yolu bizim yolumuzdur. Türkiye Genelinde yaklaşık olarak 1.000.000 (1 Milyon) nüfusumuz olduğu tahmin edilmektedir. 15 Temmuz'da canımız'ı bi an olsun düşünmeden vatanımız için bütün Çankırılı'lar meydanlardaydık. En çok şehit ve gazi veren iller arasında her zaman ÇANAKKALE savaşı dahil başı çeken illerden birisiydik. Ankara'da yaşayan 350.000 Çankırılı'nın hakkı en az 2 tane ÇANKIRI'LI milletvekili'dir. İstanbul'un hakkı en az 2 tane ÇANKIRI'LI milletvekilidir. SİVAS'LI yaklaşık 20 Milletvekili varken neden Biz Anadolu'nun Saf ve Temiz şehri'nin Türkiye genelin de sadece 2 tane ÇANKIRI'LI milletvekili var ?

TBMM gittiğimiz zaman ÇANKIRI halkı olarak bizim de  gidecek 1 kaç tane kapımız olsun istiyorsanız İmzalayalım Paylaşalım.

Bugün ZEKERİYA imzanı bekliyor!

ZEKERİYA ARSLAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TC Cumhurbaşkanlığı: Ankaradan 2 İstanbuldan 2 toplam 4 ÇANKIRILI Milletvekili istiyoruz.». ZEKERİYA ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.