Müşavire kadro karayollarınd

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

T.C. BAŞBAKANLIK MAKAMINA,

Bizler; KGM 'de Müşavir/Danışman hizmet alımında görev yapan personelleriz. Aynı ortamda aynı işi yaptığımız, aynı havayı soluduğumuz kadrolu personeller ile sözleşmeli veya kadrolu diye maalesef ayrılıyoruz. Kurum içerisinde özlük ve mali haklar noktasında kadrolu personele tanınan hiçbir haktan neredeyse faydalanamıyoruz.

Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM'ın yazılı ve görsel basında; Hizmet Alımı personellerinin kadroya geçirileceği konusunda çalışmalarının tamamlanacağı konusunda kamuoyuna bilgi vermişti. Bu durum Personele dayalı hizmet statüsünde görev yapan Bizler, Müşavir/Danışmanlar arasında da heyecan ve mutlulukla karşılanmıştı.

Ancak; son çıkan KHK'ye bağlı Taşeron Yasası ile "Personele dayalı hizmet alımları" şartlarına uymamıza rağmen Müşavirlik/Danışmanlık Hizmet alımları kapsam dışında bırakılmıştır. Müşavirlik/Danışmanlık hizmet alımı statüsünde çalışanlar olarak, artık çalışma hayatında tüm ayrımcılıkların son bulmasını istiyoruz.

Bu nedenle; KHK/696 sayılı yasada belirtilen "Taşeron Yasası" gereği Müşavir/Danışmanlık hizmet alımlarında istihdam edilen tüm personelin "Personele Dayalı Hizmet Alımı" olarak kabul edilerek, bizlerin kadroya geçirilme hususunda;

Gereğinin yapılmasını taraflarınıza arz ederim

Bugün yüksel imzanı bekliyor!

yüksel demirci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tc Başbakanlık Makamına: Müşavire kadro karayollarınd». yüksel ve imza atan diğer 513 kişiye katıl.