Kampanya Kapatıldı

MAGANDALIK BİTECEK

Bu kampanya 32 destekçiye ulaştı

Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olan MAGANDALAR ( kendini bilmez, diğer insanların hayatını önemsemeyen  insanlar) tarafından rastgele sıkılan mermiler  yüzünden hayatını kaybeden  binlerce insan için bu kampanyayı başlattım. Asker uğurlamalarında, düğünlerde rastgele açılan ateş yüzünden birçok masum insan hayatını kaybetmiştir. Bir gün MAGANDA KURŞUNU  seni,  beni, çocuklarımızı, tanıdıklarımızı bulmadan acilen bu durum değişmeli,  her eline silahı alan rastgele ateş edememelidir. Bu çok ağır suç sayılmalı, eline silahı alıp rastgele ateş açan insanlara çok ağır cezalar verilmeli, silah kullanması ömür boyu yasaklanmalıdır. Bu konu hakkında çok ağır kanunlar çıkarılmalı, magandalar kanun gücüyle yola getirilmelidir.  Bu kampanyayı imzalayarak maganda kurşunlarına engel olabilir , belki de çoğu insanın hayatını kurtarabiliriz. Bir imza ile herşeyi değiştirebiliriz.

Bugün Fırat imzanı bekliyor!

Fırat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TC Başbakanlık : MAGANDALIK BİTECEK». Fırat ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.