Kampanya Kapatıldı

Elazığ Aile Danışma ve Eğitim Merkezine etik ihlallere karşı inceleme

Bu kampanya 92 destekçiye ulaştı

2015 yılında Elazığ belediyesi tarafından SODES projesi kapsamında hayata geçirilen projeden Aile çocuk ve topluma yönelik olarak Aile Danışma merkezinde istihdam edilen sosyolog, çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenliği bölümlerinden mezun olan kişiler tarafından hiçbir yetkinlik ve belge olmadan Ailelere yönelik Psikolojik Danışma, Aile Danışmanlığı hizmeti sunmaktadır. Psikolojiye be Aile danışmanlığına yönelik hiçbir yetkinliği ve eğitimi olmayan bu kişiler birçok etik ihlale yol açmakta ve belki de geri dönüşü olmayan psikolojik çöküntülere sebebiyet verme riski bulunmaktadır. 2 yılın dolmasıyla birlikte toplum tarafından verilen tepkilerle bu kişiler Aile Danışmanlığı Sertifika Programına kayıt oldukları fark edilmiştir.

Etik, ihlaller ve çocuk ve ailelere karşı karşılaşılan problemlere TC Aile ve Sosyal Politikalar müdürlüğü kayıtsız kalmamalıdır. Talebimiz, derhal inceleme başlatılması ve gereğinin yapılmasıdır.

Bugün Umut imzanı bekliyor!

Umut Demir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TC AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI: Elazığ Aile Danışma ve Eğitim Merkezine etik ihlallere karşı inceleme». Umut ve imza atan diğer 91 kişiye katıl.