Kampanya Kapatıldı

Yurtdışında yaşayan Türklerin oy verme hakları iptal edilsin.

Bu kampanya 95 destekçiye ulaştı

Yemediğimiz, tadına bakmadığımiz bir yemeğin tuzlu olup olmadığını söyleyebilir miyiz? Nasıl ki bunu bilemezsek yaşamadığımız, hatta yıllardır tatile bile gelmediğimiz bir ülkedeki sorunları ve bu sorunların çözüm yollarını da bilemeyiz. Yolların ne kadar bozuk olduğunu, internetin sürekli kesilmesinin ne kadar rahatsız edici olduğunu, hastane kuyruklarında yaşanan sıkıntıları, iyi bir eğitim almanın maddi ve manevi maliyetini, ayda 350 dolarla geçinmenin ne demek olduğunu, sürekli aşağılanmaya, baskıya, korkuya, konuşamamaya maruz kalmanın ne kadar büyük bir insanlık sorunu olduğunu gerçek anlamda bilebilecek kişiler nasıl ki bunları yaşayanlardır; çözüm üretebilecek ve çözümünde söz sahibi olması gerekenler de yine bunları yaşayanlar olmalıdır. Bu sebeple Türkiye'de ikamet etmeyen herkesin oy kullanma hakkının kaldırılmasını talep ediyoruz.

Bugün Eylül imzanı bekliyor!

Eylül Ünver bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM: Yurtdışında yaşayan Türklerin oy verme hakları iptal edilsin.». Eylül ve imza atan diğer 94 kişiye katıl.