KANAL İSTANBUL’A “YAPILMASIN” DİYOR MUSUNUZ?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
TBMM VE CUMHURBAŞKANLIĞI tarafına Osman Korzay bu kampanyayı başlattı

İstanbul Boğazı’ndan geçecek gemilerin Kanal İstanbul’dan geçmesi için veya bilinmeyen başka nedenlerden dolayı, doğaya ve eko-sisteme vereceği zararı, İstanbul’u tamamen Avrupa’dan kopartacağını, yapılacak masrafı, hafriyatın sorun olacağı, kullanılacak bir kasım malzemelerin, araç ve aletlerin yeni teknoloji olanlarının ithal edilip yurt dışından getirtileceği, Marmara Denizi’nin Küçükçekmece kıyısından Karadeniz sahiline kadar olan yaklaşık 60 Km.’lik ve genişliğini kestiremediğimiz bir alanın inşaat sahası haline geleceği, yolların kapatılıp değiştirileceği, oradaki tarım alanları, orman ve ufak göllere vereceği zararı, bölgedeki arsaların daha şimdiden rant peşinde koşanların kapmaya çalıştıkları, parasının tamamının vatandaşın cebinden çıkacağı, bittikten sonra da hala cebinden çıkmaya senelerce devam edeceği ve burada sayamayacağımız kadar nedeni olan bir yapay kanalın yapılmasını istemiyorsanız bu kampanyaya katılın. Ben ülkemi çok seviyorum ve coğrafyasının değiştirilmesini istemiyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.