0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Turkiye Cumhuriyetinde bulunan tarihi sikkeler ve tarihi eserlerimizin kacak kazi yolu ile yapilmasindan dolayi yurtdisinda ozel acik artirmalarda satilarak kendi milli servetimizi kaybediyoruz boyle devam ederse eger gelecekde hicbir tarihi eserimiz Turkiye Cumhuriyetinde kalmiycak bu yuzden Turkiyede sikke arama arazide metal dedoktoru ile dolasma tek bir capayla gezme olsun insanlar rahat bir sekilde hareket edip kanunlar cercevesinin icinde bunlari yaparken 2863 Kültür ve tabiat varliklarini koruma kanununda degisiklik getirilerek biz tektekcilere DEVLETE HER SENE VERGI VEREREK BIR BELGE VE MUZELERLE ANLASMALI ORTAK IS YURUTULMESINI istiyoruz bu sayede Türkiye Cumhuriyetindeki Milli ve gecmis servetimizi Yurtdisindaki koleksiyonerlerde görmektense Türkiyedeki Müzelerde görmeyi tercih ediyoruz..

Sesimizi Bir yetkiliye duyuralim Birlik olalim arkadaslar...

Bugün Turkiyedeki Tektekciler... imzanı bekliyor!

Turkiyedeki Tektekciler... bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM: Turkiye Cumhuriyetinde bulunan tarihi sikkeleri bir belgeyle arama izni istiyoruz.». Turkiyedeki Tektekciler... ve imza atan diğer 125 kişiye katıl.