İNSANA, HAYVANA, ÇOCUĞA FARKETMEZ TECAVÜZE HADIM VE MÜEBBET İSTİYORUZ‼️

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Çocuğun cinsel istismarında Türkiye dünya listesinde 3. sırada.

Çocuk istismarında hep birlikte gerçeklerle yüzleşelim mi?

Adalet verileri, yılda ortalama 8 bin çocuğun cinsel olarak istismar edildiğini ortaya koyuyor. Bu, günde 21 çocuk demek.. duydunuz değil mi?

Adalet Bakanlığı verilerine göre, Türkiye’de çocuk istismarıyla ilgili dava sayısı, son 10 yılda yaklaşık 3 kat arttı. - Adli sicil kayıtlarına göre son 5 yılda çocuk istismarı dava sayısında yüzde 50 oranında artış var. -  Her 6 erkek çocuktan 1’i cinsel istismara uğruyor. Uğrayanların yüzde 70’i 18 yaş altı. 11 yaşından küçüklerin oranı, yüzde 70. -Avrupa’daki en yüksek çocuk yaşta evlendirilen kız çocukları oranına sahip olan ülke Türkiye

Çok büyük olasilik bu kişiler ilk denemelerini de hayvanlar üzerinde yapıyorlar. Sonra çocuklara musallat oluyorlar. Failler konusturulursa ortaya çıkacak bir gercek olduguna eminiz.

KİME OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL İNSANA HAYVANA ÇOCUĞA TECAVÜZDE HADIM VE MÜEBBET İSTİYORUZ

Bugün pelin imzanı bekliyor!

pelin sap bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM: TECAVÜZE HADIM VE MÜEBBET İSTİYORUZ». pelin ve imza atan diğer 327 kişiye katıl.