Silah Ruhsat Ayrımının Ortadan Kalkması ve Eğitim ile verilmesi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sosyo ekonomik konumları sebebi ile Silah taşıma hakkı verilmiş olan vatandaşların, adelet önünde her vatandaşın eşit olma hükmünü bozan,ekonomik sebepler ile taşıma ruhsatı almaya hak tanınmış kişilerin, eğitim verilmeden sadece evrak tamamlayarak silah taşıma hakkının verildiği silah yasasının, Eğitimli bilinçli silah kültürünü benimsemiş, yeri geldiğinde vatan savunmasında yer alacak bir sistem eşitliği getirilmesi ilerleyen zaman içinde bu yasanın eksik yanlarının tamamlanmasını önemli kılmıştır. Bireysel silahlanmanın herkes için bir hak olduğu ayrıca harçlar sebebi ile insanların ruhsatsız silaha meyil ederek suçun önüne geçileceğide bir gerçektir. Yasa çercevesi içinde silahlanan kişinin vatanına ve milletine bağlı 'daima hazır' sloganı ile halkın gücünden oluşan milli iradeye ve talebine sizlerden de sesimize destek beklemekteyiz.

Bugün Egemen imzanı bekliyor!

Egemen Ege bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM: Silah Ruhsat Ayrımının Ortadan Kalkması ve Eğitim ile verilmesi». Egemen ve imza atan diğer 91 kişiye katıl.