Psikologların önemi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde psikologların halk tarafından olumlu olarak tanınmadığı ve psikologları önemsiz ve yetersiz bulmanın nedeni,devlet tarafından kurumlarda çalışmaların az ve bu bölüme karşı desteğin yoksun olamasın dan dolayı sorunlar yaşamaktadır.Her insanın derdinin anlatacağı insanlar çevresinde var,ve psikologların da en az bu dereceye gelmesi ülkemizdeki eğitim,yaşam tarzı,sosyal yaşamı,kişiler arası ilişkileri ve sağlık gibi bir çok dalda insanın daha iyi olunacağından hiç endişe söz konusu değil.Her olgu ve objenin altında yatan bizim ülkemizde gizli olarak arka planda olan psikolojik etmenler sebeptir.psikologlar insan davranışlarını inceler ve bu davranışın olumlu bir şekilde insanlara göstermek için bir desteğin olması gerekir.böyle önemli bir durumun gözardı edilmesi gerçekten beni ve meslektaşlarımı aynı zaman da buna ihtiyaç olan insanları baya bir üzüntüye mahcup oluyor.bütün insanlar farklıdır ve bu farklıklar arasında iyi yaşamak ve sorunsuz veya sorunun aza indirip yaşamak varken neden bunu yapmayalım.psikolojik sorunu olmayan insanlarda davranış,düşünce,ikili ilişkilerde,saygı ve sevgi vb gibi karekteristik özelliklerde normallik görünür ve başkalarına sorun yaşatmazlar.Böyle bir ülkede kim yaşamak istemez:).bundan dolayı böyle bir mesleğin destek alması lazım bunu sadece benim mesleğim diye destek almasını dile getirmiyorum bütün meslekler içinde bu durum geçerlidir.

Bugün özgür imzanı bekliyor!

özgür duyan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM: Psikolokların önemi». özgür ve imza atan diğer 28 kişiye katıl.