KONUT ALIM VE SATIMLARDA MAĞDUR OLMAMAK İÇİN ZORUNLU KURALLAR GETİRİLSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

REHİN TUTULAN TAPUMU ALABİLMEK İÇİN YARDIM BEKLİYORUM.

T.C. GAZİANTEP ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ ESAS NO : 2012 - 600 ESAS  . – ADANUR YOL YAPI NAKLİYE İNŞAAT OTELCİLİK A.Ş. (BİRLEŞEN ŞİRKET) FİRMASI İFLAS ERTELEMESİ KARARI ALDI. ADI GEÇEN FİRMADAN “GAZİANTEP İLİ ŞAHİNBEY İLÇESİ 2. BÖLGE KÜÇÜK KIZILHİSAR KÖYÜ PAFTA 18.J.2C, ADA 418, PARSEL 6’DAKİ VADİ EVLER SİTESİ D BLOK GÜNEYDOĞU KUZEY CEPHELİ 5. KAT 18 KAPI NOLU, 18 BAĞIMSIZ BÖLÜM NOLU DAİRE VE NOLU GARAJI” SATIN ALMIŞTIM. ANCAK ŞU ANA KADAR TAPUMU ALAMADIM. VE ŞU ANDA DA BU KONUT DA İKAMET ETMEKTEYİM. KONUTUN DEĞERİ 90.000,00 TL İKEN FİRMANIN EKLEMİŞ OLDUĞU FAİZLE BERABER TOPLAM DEĞERİ 115.500,00 TL OLMUŞTUR. BU SATIN ALMAYA KARŞILIK 48.000,00 TL PEŞİN OLARAK ÖDEDİM. AYRICA DA BU SATIN ALMAYA KARŞILIK FİRMAYA TOPLAM 90 ADET TOPLAM TUTARI 67.500,00 TL’LİK SENETLER VERDİM. BU SENETLERDEN 66 TANESİNİ, TOPLAM 49.500,00 TL’SİNİ ŞU ANA KADAR ÖDEDİM. VE KALAN SENETLERİMİ ÖDEMEYE DEVAM ETMEKTEYİM. TAPUM İNG BANK’ TA SENETLERİM İSE A BANK’ TADIR. A BANK İLE GÖRÜŞTÜM SENETLERİMİ ÖDEMEYE DEVAM ETMEM GEREKTİĞİNİ AKSİ HALDE PROTESTO EDİLECEĞİNİ VE HACİZ İŞLEMİ BAŞLATILACAĞINI SÖYLEDİLER. SADECE KENDİ HARCIMI YATIRARAK AÇILAN DAVALARA MÜDAHİL OLDUM VE SONRASINDA MAHKEMEYE YAZI SUNDUM “UĞUR İTHALAT İHRACAT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. FİRMASININ YARINI BİLE GÖZÜKMÜYORKEN NEYE KARŞILIK ÖDEME YAPACAĞIZ, MAHKEMEYE DİLEKÇE SUNDUM “HERHANGİ BİR BANKADA HESAP AÇILSIN BUNDAN SONRAKİ ÖDEMELERİMİZİ YENİ AÇILAN HESABA YAPALIM EN AZINDAN KALAN PARAMIZI KURTARALIM” DİYE KABUL EDİLMEDİ. KENDİ ŞAHSIMA BİMER, MİLLETVEKİLLERİ, ADALET BAKANLIĞI, CUMHURBAŞKANLIĞI, BAŞBAKANLIK, TV KANALLARI, GAZETELER, YAZARLAR VE AKLIMA GELMEYEN BİRÇOK YERE MAİL GÖNDERDİM FAKS ÇEKTİM ÇALMADIĞIM KAPI KALMADI VE HİÇBİR SONUÇ ALAMADIM. BİR VATANDAŞ OLARAK BEN VE BENİM GİBİ TAHMİNEN 4000 KİŞİ MAĞDUR VAR. BİRÇOĞU FİRMAYLA FARKLI ŞEKİLDE ANLAŞMA YAPTI, BİRÇOĞUNUN MAHKEMESİ SÜRÜYOR, BENİM GİBİ OLAN MÜCADELE VERMEYE ÇALIŞIYOR. ŞUAN BENİM DURUMUMDA OLAN 850 KİŞİ BUNUN 130 KİŞİSİNE ELDEN MEKTUP GÖNDERDİLER. BENDE DAHİL FİRMA BİZLERDEN HAKKI OLMAYAN 50.000,00 TL İLE 130.000,00 TL ARASINDA PARA İSTİYOR. 02.06.2016 TARİHİNDE SAAT 11:25 CİVARINDA UĞUR İTHALAT İHRACAT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. FİRMASINDAN AHMET BEYLE GÖRÜŞTÜM TAPUNU ALMAK İSTİYORSAN PARAYI HAZIRLA 06.06.2016 TARİHİNDEN SONRA MAHKEMEYE SENİNLE BERABER BİRKAÇ KİŞİNİN ADINI SUNACAĞIZ DEDİ. MAHKEME TARAFINDAN HESAP AÇILMIŞ İSTEDİKLERİ PARAYI HESABA YATIRACAKMIŞIZ TAPUMUZU ALIRSAK PARA KENDİLERİNİN HESABINA GEÇİYOR TAPUMUZU VEREMEZLERSE MAHKEME VERDİĞİMİZ PARAYI TEKRARDAN BİZE ÖDÜYORMUŞ. KONUŞMALARIMIZIN KAYITLI OLDUĞU CD BİLE VAR.16.12.2016 CUMA GÜNÜ UĞUR İNŞAAT FİRMASINDAN HALİL BEY ARADI SON ARAMAMIZ OLACAK FİRMA İFLASINI VERECEK YENİ KAYYUM ATANDI İSTEDİĞİMİZ PARAYI VERECEKMİSİN DEDİLER BENDEN 80.000,00 TL İSTİYOR. PARASI OLAN İSTEDİKLERİ PARAYI VERİP TAPUSUNU ALDI AMA BENİM GİBİ OLANLAR TAPUMUZU ALMA HAYALİ İLE YAŞIYOR. KALAN BORCUMLA BERABER KREDİ ÇEKTİĞİM ZAMAN ÖDEMEM 180.000,00 TL AYLIK 1.500,00 TL OLUYOR. ASGARİ ÜCRET İLE ÇALIŞMAKTAYIM BİZLER DAR GELİRLİ VATANDAŞLAR OLARAK YEMEDİK İÇMEDİK BİR EV SAHİBİ OLMAK HAYALİ İLE BÜTÜN VARIMIZI YOĞUMUZU BU FİRMAYA ÖDEDİK VE ÜSTÜNDE ÖDEMEYE DEVAM ETMEKTEYİZ. BENİM TAPUM İNG BANK’ DA VE BU BANKAYA OLAN BORÇLARI BİTMİŞTİR TAPULARIMIZIN ÜSTÜNDE DEVLETİMİZ TARAFINDAN KONULAN TEDBİR KARARI OLDUĞUNDAN BEKLEMEDEDİR. TEDBİR KARARI KALKTIĞI ANDA SIRADA BEKLEYEN 6 HACİZ VARDIR. A BANK’TA BEKLEYEN 24 ADET SENEDİN KARŞILIĞI 18.000,00 TL BORCUMU KREDİ ÇEKEREK KAPATMAYA HAZIRIM. UĞUR İTHALAT İHRACAT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. FİRMASI PARAYI GETİR TAPUNU AL DİYE BİLİYORSA, TAPUM BAŞKA BİRİLERİNE SATILMADAN BİR BAŞKALARI HACİZ KOYMADAN İSTEMİŞ OLDUKLARI 80.000,00 TL PARAYI VERMEDEN HAKKIMIZ OLAN TAPUNUN SÖZLEŞME SAHİBİ SERAP ASLAN (TUTUM) EŞİMİN ADINA DEVREDİLMESİNİ, İSTİYORUM.

DEĞERLİ VAKTİNİZİ ALDIM ÖZÜR DİLİYORUM

Bugün mehmet imzanı bekliyor!

mehmet tutum bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM: KONUT ALIM VE SATIMLARDA MAĞDUR OLMAMAK İÇİN ZORUNLU KURALLAR GETİRİLSİN». mehmet ve imza atan diğer 88 kişiye katıl.