İdam Gelsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Abilerim, ablalarım, kardeşlerim bu ülkenin Eren'leri, Ömer'leri, Abdullah'lar ve daha nice şehitleri Özgecan'lar gibi tecavüze uğrayan kızları ve 9 yaşındaki Yiğitcan T. gibi öldürülen kardeşleri var.

Bu öldürülen ve şehit edilen vatandaşlarımızın ailelerinin gözleri yaşlı ve bu ailelerin gözlerinin yaşının biraz olsun dinmesi için idamın gelmesi gerekir. Katiller öldükten sonra o ailelerin çocukları geri gelemiyecek ama çocuklarının yaşadıklarının bir benzerini yaşayacaklar ve milletimizin de içi biraz olsun rahatlayacak.

İdamın gelmesiyle birlikte suç işleme oranları azalacaktır. Çünkü suç işleyecek kişiler başlarına ne gelebilceğini daha iyi analar ve bu işten vazgeçer.

Eğer aramızda idamın sadece Türkiye'de olacağını sananlar varsa işte şu anda idam olan ülkelerden birkaçı;

• Amerika Birleşik Devletleri
  • Afganistan
  • Birleşik Arap Emirlikleri
  • Çin
  • Dominik Cumhuriyeti
  • Endonezya
  • Japonya
  • Kuzey Kore
  • Mısır
  • Singapur
  • Suudi Arabistan
  • Vietnam
  • Güney Kore ve daha birçok ülke

Ben idam her suça gelsin demiyorum. Sadece ağır suçlara gelmesi gerekir örneğin cinayet, tecavüz vb. gelmesi gerektiğini düşünüyorum. En azından hapishanelerde onlara yemek parası harcanacağına o paralarla yeni yollar yeni hastahaneler yeni okullar yapılır.

İDAMIN YÜRÜRLÜĞE GİRMESİ İÇİN SİZDE İMZA ATIN.

Bugün Abdulkadir imzanı bekliyor!

Abdulkadir Güvener bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM: İdam gelsin». Abdulkadir ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.