FIRAT İÇİN ADALET!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ülkemizin kanayan yarası haline gelen ölümlü trafik kazalarından Fıratımız da nasibini aldı. Azami hız sınırının üzerinde seyreden, trafikten men edilmiş, alkollü bir sürücünün kurbanı oldu.

Gökhan Gökkuyas isimli trafik canavarı 24 yaşında 3 ay sonra bebeği olacak Satılmış Fırat'ı hayattan kopardı ( kimlik ismi satılmış fakat Fırat ismini kullanıyor) Şahıs Fırat'a çarpıp ölüme terkediyor.

Peki sadece Fırat mı ? Geçen sene Antalya da 3. Ölümlü trafik kazasına karışarak Burakcan Keskini hayattan koparan şahıs da trafik kazası adı altında olduğu için salıverildi. Eğer gerekli cezayı almış olsaydı Burakcan şu an hayatta olabilirdi. Yada Rüzgar Çetin 2. Ölümlü kazasıydı fakat şimdi elini kolunu sallayarak geziyor çünkü adı trafik kazaydı. Şimdi de Gökhan Gökkuyas isimli şahıs tutukevinde fakat kanun gereği çok bir ceza almadan salıverilecek ve trafikte can almaya devam edecek.  Fırat'ın acılı anne babası, gençliğinin baharında ki eşi, henüz dünyaya gözlerini açmamış bebeği çektikleri acıyla kalacak.

Sanık Gökhan Gökkuyas isimli şahsın yakınları henüz 10 gün önce evladını kaybetmiş anneyi arayıp küfür, hakaret, tehditler savurmakta.

Peki bu şahıs çıktığı zaman sizin evladınıza çarpsa yada sizin annenizi hayattan koparsa.

Dava bilinçli taksirle açılmıştır fakat alınacak cezalar düşüktür. Sadece Fırat'ın davasında değil bir çok dava da acılı aileler acılarıyla başbaşa bırakılıyor. Trafik kazaları terör kadar canımızı yakıyor diyen bakanlar bununla ilgili yaptırımlar uygulamıyor.

Bu durum aileler de intikam ateşini tetikliyor.

Bakınız, insanlar belli bir zamandan sonra trafik kazasını cinayet aleti olarak kullanmaya başlayacak üzülerek söylüyorum ki silah yada bıçakla birini öldürmek yerine trafik kazası gibi alternatif çıkarıldı.

Gelin Fırat'tan başlayarak buna bir dur diyelim.

Fırat kazaya kurban gitmedi, Fırat öldürüldü !

Fırat ablasına sen benim ilk aşkımsın diyordu artık ablası kimsenin ilk aşkı değil canavarın biri keyfe keder hız yaptığı için !

Fırat'ın annesi 10 gündür yemek yemiyor, gözlerinden yaş yerine kan geliyor o canavar alkollü arac kullandı diye.

Fırat'ın babası ayağa kalkamıyor bayılma atakları geçiriyor. O cani trafik kurallarına uymadığı için.

Fırat'ın eşi çaresiz evine giremiyor,

Ve Fırat'ın asla tanımayacağı bir bebeği olacak, babasının sesini kokusunu hiç bilmeyecek bir çocuk!

Trafik kazası cezaları bu kadar düşük olduğu sürece hepimiz birer kurban adayı olmaya devam edeceğiz!

Gökhan Gökkuyas isimli şahıs ise bir gün çıkıp sizin annenizin, babanızın, ablanızın, evladınızın, kardeşinizin, eşinizin canını alacak.

Ölümlü trafik kazalarında ceza yaptırımları için imzala !

Gökhan Gökkuyas isimli şahsın olabilecek en yüksek cezaya çarptırılması için imzala!

Fırat'ın bebeğinin babasız geçireceği yılların cezası verilsin diye imzala!

Fırat için adalet ! Fırat için imzala !