AÖF'de 4 Yanlışın 1 Doğruyu Götürme Uygulamasının Kalkmasına Oy Ver.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bu durumun eşitsizliğe yol açtığını düşünmekteyim. Örgün eğitim sisteminde okuyan öğrencilere uygulanmayan sistemin, açıköğretimde de uygulanmaması gerekir. Hem çalışıp hem de evine karşı sorumlulukları olan bir öğrenci olarak tamamen hayatımı ders çalışmak üzerine kurgulamam çok zor. Yanıtlarımız yanlış ise yanlış olarak kalsın. Diğer örgün öğretimdekiler gibi derslere girmiyoruz ve kendi imkanlarımızla ders çalışıyoruz. Bizim diğer sistemden farklı bir özelliğimiz olması gereklidir. Normal sisteme geçilmesi için gereğinin yapılmasını istiyoruz. Uzaktan eğitim bu uygulamayla daha da zorlaştı. Notlarımızda büyük düşüşler meydana geldi. Bu durumun düzeltilmesini ve bundan sonraki sınavlarda uygulamanın kaldırılmasını istiyorum.

Bugün F'atoş imzanı bekliyor!

F'atoş Şhbz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM Dilekçe Komisyonu: AÖF'de 4 Yanlışın 1 Doğruyu Götürme Uygulamasının Kalkmasına Oy Ver.». F'atoş ve imza atan diğer 922 kişiye katıl.