0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Emeklilerimizin "İntibak Yasası" çıkarılmadığı için ve gerçek enflasyon rakamlarına dayanmayan, uydurma enflasyon hesaplarına dayanılarak yapılan zamlar nedeniyle, hak kayıplarına uğradıkları çok açık olarak ortada iken, buna göz yuman, bizi vekil olarak temsil eden, sözüm ona millet vekilleri, mecliste ve çeşitli platformlarda, bu bozgunculuğu, soygunları, haksızlıkları dile getirmeli ve halkının adil gelir dağılımına kavuşmalarını sağlamalıdırlar. Artık çalışanların da emeklilerin de bıçak, kemiklerini delmiş, "Sivil İtaatsizlik hakları" fiilen doğmuştur. Sorumluları (vekil veya bakan fark etmez) göreve çağırıyor, bu haksızlıkları sonlandırmalarını istiyoruz. Sizler de bu görüşümüzü destekliyor iseniz, 1 dakika ayırıp kampanyamıza imza atarak katkıda bulununuz.

Bugün Ali Cenan imzanı bekliyor!

Ali Cenan AKPINAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TBMM'de milletin vekilleri : "İntibak Yasası"çıkarılmadığı,gerçek"Enflasyon hesaplaması yapılmadığı için"hak kayıpları». Ali Cenan ve imza atan diğer 83 kişiye katıl.